Na vzdělávání se není nikdy pozdě!

Litujete, že jste nevystudovali lepší obor? Nebaví vás vaše současné zaměstnání, rádi byste změnili povolání, ale nemáte potřebné vzdělání pro změnu k lepšímu? Tak si ho doplňte! co se naučíte, se vám nikdy neztratí.

Pracujete, a proto na žádné vzdělávání nemáte čas? To je pouze výmluva! V 21. století je vzdělávání jednoduché, spoustu kurzů můžete absolvovat online a další řada programů je postavená tak, aby se jich mohli zúčastnit i zaměstnaní. Výuka probíhá v pátek či o víkendech, zbytek dostudujete vlastními silami doma.

Začněte pracovat efektivněji na své pozici

Ve většině oborů se musíte vzdělávat celoživotně. Jakmile usnete na vavřínech, nezvládnete udržet krok s moderními technologiemi. Ty vám přitom kolikrát mohou významně ušetřit práci. Příkladem je třeba Excel, který určitě využijete jako účetní. Necítíte se v něm jistě? Přesně pro vás nabízí vzdělávací agentura VOX a. s. kurzy zaměřené na Excel pro účetní. Existuje jich celá řada variant, jedná se o denní školení, které lze absolvovat prakticky, nebo online. A podobně se samozřejmě můžete vzdělávat v řadě dalších odvětví.

Začněte s něčím kompletně novým

Nechcete se zdokonalit ve svém oboru, rádi byste začali s něčím úplně novým? I tohle je možné. Zmíněná vzdělávací agentura má připravené některé komplexní vzdělávací kurzy, jež vás připraví na výkon úplně nového povolání. Příkladem je třeba kurz Daňový profesionál – kompletně, který absolvujete za dva měsíce. Během dvou měsíců se tedy kompletně vyškolíte na nové povolání a budete připravení samostatně pracovat na nové pozici. Zaplatíte pár desítek tisíc korun a od základů změníte svůj život. K lepšímu samozřejmě. Kariérní změna do úplně nového oboru je velký životní krok, ale jste-li aktuálně nespokojení, určitě stojí za to. Litovat rozhodně nebudete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*