Čekáte přírůstek do rodiny?

Tato radostná událost se spojuje s množství změn. Nejen v rodině, ale i v domácnosti samotné . Pro novorozence připravujeme postýlku a kupujeme výbavičku . Domácnost se tak rázem změní na ráj hraček a plen. Ze začátku však děťátko vyžaduje naši plnou pozornost a je tak jednodušší postavit jeho postýlku do rodičovské ložnice, později však budete potřebovat soukromí Vy i Vaše dítě. Na začátku Vám tak postačí kočárek, postýlka a dostatek úložného prostoru na dětskou výbavičku . Ale časem už začnete shánět nábytek i do dětského pokoje.

Pokud máte tu možnost a chcete dítěti dopřát i vlastní pokoj, připravte si dostatek peněz.  Žádné zařízení do domácnosti není levnou záležitostí, ale inspirace na tomto odkazu si můžete prohlédnout i v pohodlí domova. Nákupem v e – shopu můžete navíc i ušetřit. I dítě v předškolním věku by si mělo zvykat na kreslení za stolem. Vyvarujete se tak špatným návykům při držení těla. Jak dítě roste potřebuje i větší dozor. Jakmile se začne pohybovat po bytě, či domě, musíte zajistit vše nebezpečné. Děti jsou velmi zvídavé a všechno chtějí zkusit, či ochutnat. Podobné experimenty by se však mohly skončit špatně. Připravte se tedy na to, že mu budete neustále v patách, ale zajistit zásuvky a zástrčky je i tak nezbytné. Bezpečnost je přece prvořadá.

Pozornost byste však měli věnovat i svým věcem, ty budete také mnohem častěji prát. I ložní prádlo z kvalitního materiálu se Vám bude určitě hodit. Dítě však nemůžete chránit stále a již od narození trpí nejedno miminko dětskou kolikou. Řešení nabízí Coli prev, a to na přírodní bázi .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*