Chytrá mobilní aplikace ADAM

Jestliže potřebujete vytvořit mobilní aplikaci a zdrojový kód je pro vás totéž jako španělská vesnice, nemusíte zoufat. Existují portály, kde vám vytvoří mobilní aplikaci na míru. Jednou z nich je mobilní aplikace Adam.

Mobilní aplikace i bez IT znalostí

Podstatnou výhodou je, že nemusíte mít žádné znalosti v oblasti IT. Prostřednictvím nabízených služeb Adamapp si totiž vytvoříte takovou aplikaci, která bude přesně na míru vašim představám. Vy si tedy pouze určíte základní parametry, které za sebe necháte převést do praxe a následně již budete moci užívat hotový produkt. Vytvoření aplikace je zdarma a stejně tak její publikování. Dostupnou jí můžete nechat udělat jak pro mobily s Androidem, tak i pro Iphone. Za provoz a zprostředkování služeb zaplatíte pouze menší měsíční paušál, který však při dobrém nápadu vaše zisky několikrát přesáhnou.

Vytvořte si vlastní aplikaci pro chytré telefony

A proč uvažovat o vytvoření aplikace na míru? Máte-li například bar, díky vytvořené aplikaci pro vás budete moci informovat své zákazníky o nejnovějších akcích, které jste pro ně připravili. Stejně tak to ovšem platí i v jiných případech a aplikace tvořené prostřednictvím Adamapp tedy budete moci využít naprosto k čemukoliv.

Rovněž je možné nechat vytvořit push zprávy, které zobrazí vámi zadaný webový obsah. Jestliže tedy budete mít něco umístěné na internetu, tak pomocí push zprávy to mohou vaši zákazníci, čí pouhý návštěvníci aplikace, otevřít.

Protože je mobilní aplikace vytvořená přesně na míru, můžete si jí upravit přesně podle vašich požadavků, ať již po designové či obsahové stránce. Informace také můžete pravidelně aktualizovat a tím pádem uživatelům vaší aplikace poskytnout co nejčerstvější informace.

Propojte se se sociálními sítěmi

Aplikaci lze také propojit s webovými stránkami, případně se sociálními sítěmi (facebook či twitter). Vše můžete ovládat z jednoho místa a z jedné administrace. Možné je také nastavit RSS odběr novinek, díky čemuž si k vám budou moci najít cestu další návštěvníci. Pro zákazníky je určena podpora, která vám pomůže se vším, s čím si nevíte rady. Ať již se samotnými začátky či ve chvílích během užívání služeb mobilní aplikace Adamapp. Služby tohoto poskytovatele mobilních aplikací využilo již mnoho spokojených uživatelů, včetně několika známých osobností. Jestliže tedy potřebujete vytvořit mobilní aplikaci, obraťte se na Adamapp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*