Tipy na vybavení nové restaurace

S podnikáním v gastro průmyslu úzce souvisí zařizování a vybavování nové restaurace. V prvé řadě se řeší celkový design a atmosféra provozovny. Od toho se odvíjí dekorační předměty, nábytek, jídelní sady, textil a mnoho dalšího. Ovšem srdcem kvalitní restaurace je vynikající kuchyně. Aby zde běželo vše jako po drátkách, je třeba vhodně investovat do kvalitních spotřebičů, které odvedou tu nejlepší práci.

Vařiče jsou základem kuchyně

Pokud si pořídíte indukční vařiče, rozhodně neuděláte chybu. Fungují totiž na principu indukčního ohřevu, který je rychlejší a efektivnější než běžné elektrické sporáky. Profesionální nerezové indukční vařiče jsou vybaveny digitální displejem, grilem, přesnou regulací teploty a bezpečným dotykovým systémem. Hlavními přednostmi těchto spotřebičů jsou úspornost, vysoký výkon, dlouhá životnost a perfektní výsledek.

Profi pizza pec

Pec na pizzu se vyrábí nejčastěji v elektrickém nebo plynovém provedení. Opravdoví fajnšmekři nedají dopustit na pizza pece na dřevo. V případě, že pizza bude pouze okrajovým sortimentem vašeho jídelníčku, určitě si vystačíte s pecí na pizzu minimálních rozměrů. Do specializovaných pizzerií jsou ideální pizza pece dvoukomorové, které zkracují čas přípravy a zefektivňují výkon.

Kuchyňské roboty

Od profesionálních kuchyňských robotů pro restaurace a velkokapacitní kuchyně se vyžaduje hlavně vysoký výkon. Jedná se především o mlýnky, šlehače, krouhače zeleniny, stolní a ponorné mixéry nebo hnětače těsta. Poslední zmíněné jsou neocenitelným pomocníkem při přípravě pečiva a zákusků. Automatické hnětače totiž dokážou zpracovat i několik desítek kilogramů těsta, často jsou koncipovány na nepřetržitou zátěž. Tyto robustní stroje z velmi kvalitního nerezového materiálu zvládnou i hnětení těžkých těst, čímž významně přispívají k usnadnění práce.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.